Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI Ismét megrendezésre kerül most hétvégén a Nagy Sportágválasztó, melyen több, mint 100 sportág jelen van.

A muaythai szokásosan a 60-as standon kapott helyet, a sátorban. Időpont: május 27-28. 9:00-17:00-ig Helyszín: 1106 Bp., Maglódi út 12. Merkapt Sportpálya Fontos, hogy ezeket a lehetőségeket is megragadjuk a sportágunk népszerűsítése érdekében. A pénteki napon iskolások és óvodások érkeznek, szombaton, pedig családi nap.

Mindkét nap lehetőséget kaptunk, hogy ezen az óriási rendezvényen a nagyszínpadon is mozogjunk, bemutassuk sportágunkat. A rendezvényre számos olimpiai, világ- és Európa-bajnok érkezik különböző sportágakból, hogy a sikerekről és eredményeikről beszéljenek és a fiatalokat a sportra, egészséges életre motiválják.

Felelős szervezőként, sportági képviselőként Czinke Gábort tudjátok keresni a 06 20 230-9696 telefonszámon vagy e-mailen a gabor.czinke@muaythai.hu levelezési címen, hogy a csapathoz csatlakozni tudjatok.

Eddig csatlakozó klubjaink: Get Gym Monor Kurdy Gym Halásztelek Thai Box Gym Zuglói Thai Box Akadémia S.E. Várjuk további segítő klubok tanítványait a sportág népszerűsítésének érdekében.

Köszönettel: MMSZ

Please follow and like us:
Facebook