Halhatatlanok

Körmendi Ferenc – Frédi  (1966 – 2018)

Született: Veszprém, 1966.02.03.
Elhunyt: Veszprém, 2018.05.09.
Élt: 52 évet
Gyerekkora óta vonzották a küzdősportok. Mindig felidézte a Bruce Lee filmeket, amiket a veszprémi moziban vetítettek.
Dr. Somlai Jánosnál (Sománal) taekwondosként kezdte meg pályafutását . A lehető legjobb kezekben volt. Sportolói teljesítménye és kimagasló eredményei miatt kijutott Észak Koreába Phenjánba a taekwondo válogatottal. Még évtizedekkel később is emlegette azt az időszakot.
A befektetett munkát megszámlálhatatlan érem, kupa és elismerés bizonyította. Később is mindvégig remek kapcsolatot ápolt régi egyesületével. Tisztelte és becsülte őket.
Frédi 20-as évei közepén Kunkli Tivadar thai-box edzéseit kezdte látogatni Veszprém városában. Ez az újonnan megismert kemény küzdelmes sport óriási szerelem lett Frédinek, de ugyanakkor hatalmas kihívássá is vált számára. Tivadar után Frédi és Kucsera Márton folytatták tovább a veszprémi egyesületet munkáját.
Kucsera Márton később Keszthelyre költözött és ott indított egyesületet, így Frédi vitte tovább a Veszprémi Thai-box Egyesületet.
Az évek alatt számos jó versenyző került ki a keze alól, közülük rengeteg Magyar Bajnok és Európa Bajnok is lett.
Egész élete a küzdelemről szólt, ámbár mindvégig megmaradt segítőkésznek , önzetlennek és barátságosnak. Mindig mindenkinek segített edzőként és emberként is egyaránt, akik a sportban és edzésben akarták megvalósítani álmaikat.
Elszántan küzdött mindvégig azért, hogy a gyerekek ne az utcán nevelkedjenek, inkább Ő mutasson példát a sport szeretete által nekik.
Remek Mester, Apa, Férj és Barát volt.
Az egyesület később felvette a nevét. Így Körmendi Ferenc Veszprémi Thai-box Egyesület lett.
Nyugodj békében Harcos🙏

Nagy Artúr (1992 – 2021)

Született: 1992.09.22.

Elhunyt: 2021.10.30.
Élt: 29 évet
Eredmények:
– Kétszeres IFMA Magyar Bajnok 71 kg
– Balkán Pro. Open II. helyezet 72.5 kg
2010-ben csatlakozott az Salgó Fight S.E.-hez, Kövesi Tibor által ismerkedett meg a muaythai sportal és végig a klub színeiben harcolt, Tibor irányításával.
Agilis és kitartó harci stílus jellemezte Artúr bunyóját. Védjegye volt a hosszú, erős térdrúgás, amivel számtalan nagy győzelmet és kiütést ért el.
Nemcsak sportolóként, hanem civil munkájában is sikeres volt. Fiatal családos apaként távozott Artúr 2021. október 30-án.
Nyugodj békében Harcos🙏

 

Fő támogatóink

INFIGHTSTYLE
BASTION GROUP
OPEL GYULAI

Támogatóink

HSBC BAu Kft
Facebook