?️Nagy Balázs utánpótlás szövetségi kapitány beszámolója ⤵️
? Német Attila kezdte a mai napot és a döntőbe jutás volt a tét.
Attila elvesztett első menet után felállva, ráérezve a távjára magasabb fokozatba kapcsolt és megfordította a mérkőzést, így győztesen hagyta el a szorítót a hazai török versenyzővel szemben.?
? Antal Ferenc egy orosz harcossal került össze és szintén a döntőbe jutásért küzdött.
Első menetet megnyerve a másodikat elveszítve nézett bele a harmadikba. Nagy hajrával sikerült a mérleg nyelvét saját javára billenteni és így Feri kezét emelték a magasba.?
? Józsa Szilárd moldáv ellenfele nem volt ismeretlen számunkra, hiszen a vb-n is találkoztak tavaly. Sajnos nem sikerült a revans, de határozottan látszott a javulás a hozzáállásban és taktikai érettségben.
Egy kellemetlen borda sérüléssel érkezett meg a versenyre, amire rásérült a meccsen, így az is hátráltatta. A moldáv versenyző győzött pontozással.
? Adler Netti volt a befejező meccsünk ukrán versenyző ellen. Nagyon jól kezdte a mérkőzést Netti. Irányította is a küzdelmet mi úgy éreztük az első két menet meg is van, de sajnos a bírók másképp látták. A harmadik menet ritmusváltása kevés volt a győzelemhez így pontozással alul maradt Netti.”
„Holnap két döntősünk lesz Német Attila (6.), Antal Ferenc (8.) személyében az „A” ringben és Juhász Martin is megkegmérkőzik a döntőbe jutásért a 23. mérkőzésen a „C” ringben.”
Gratulálunk a győzteseknek ‼️?
Jó meccsezést kívánunk a szerdai napra minden ?? Harcosnak‼️?♥️???

 

Please follow and like us:
Facebook