Ez a három szó a thaiföldi IFMA – International Federation of Muaythai Amateur világbajnokság szlogenje. A magyar válogatott Cancún után Bangkokban is ott lesz a július 19-29. között rendezett vb-n. Azon a világversenyen, mely minden idők legnagyobb és legerősebb tornája lesz 90 ország, több mint 1500 versenyzőjével. ?

?? A magyar keret tagjainak felkészülését Bányász Adrián szövetségi kapitány értékelte:

Spéth Norbert – A kategória, – 67 kg 

A cancúni vb-n ezüstérmes és Prágában Európa-bajnoki címet nyerő Norbi felkészülése a tervek szerint halad, amiben a DVTK-Vita Gym Muaythai Klubszakemberei is segítenek,hogy a legjobb formáját tudja nyújtani. Hét-nyolc hetes felkészülést végez és sikerült is időben megemelni az addigi edzésszámot. A napi kettő tréning mellett Norbinak a pihenésre is nagy figyelmet kellett fordítani, hiszen az az időszak következik, amikor már ,,minden fáj”. A tavalyi ezüstérmes Spéth nagyon motivált, türelmetlenül várja az indulást. Az átállással nem szoktak gondjai lenni, így jó előjelekkel, pozitívan indul neki a bangkoki megmérettetésnek, ahol 23-as tábla várja őt.

Zoltán Nardelotti – A kategória, -75 kg

Sajnos Zoli sérült volt a felkészülés kezdeti szakaszában, de a hajrára már teljes erőbedobással tud edzeni és nagyon várja, hogy ringbe léphessen. Erre a küzdeni akarásra szükség is lesz, mert 27 versenyző vár rá súlycsoportjában Bangkokban.

Koczó Henrik – B kategória, -71 kg.

Négyhetes felkészülése részben Budapesten,részben Miskolcon zajlik, ahol Spéth Norbiékkal is tud készülni. Napi kettő edzés szerepel a “programjában”, lelkesen és jó formában várja a megmérettetést, bár nem lesz egyszerű, hiszen tizennyolcan is indulnak az ő kategóriájában.

Herceg Alex Valentin – B kategória, 63,5 kg.

Alex nagyon jó sorozatot tudhat maga mögött, hiszen az utóbbi meccseit nagyon jó formát mutatva nyerte. A sors fintora, hogy pont a vb előtt sérült meg a válla, így az egész felkészülést fel kellett borítani és csak a rúgásokra,kondícióra helyezni a hangsúlyt de Alex teljes erőbedobással készül és nagyon motivált! Ezen a táblán tizenhárom indulóval kell számolni.

Lassan indulás és közeledik a fontos megmérettetés, de mi afelől biztosíthatunk Benneteket, hogy teljes mellszélességgel és erőbedobással igyekszünk majd támogatni Titeket, olyannyira, hogy a “Ria Ria Hungária!” egészen Bangkokig hallatszódjon! ?

Please follow and like us:
Facebook