Nagy Balázs, Ifi. szövetségi kapitány beszámolója:

“Véget ért az Ifjúsági Világbajnokság Bangkokban. A 11 fős utazó keretből öten is éremmel zártak: Józsa Szabolcs második, míg Sándorfi Ajsa, Tóth Enikő, Józsa Szilàrd és Bordás Alex harmadik lett. Dely Dominik, Dankó Szabolcs, Németh Zsombor és Molos Károly 5. helyezést ért el, Szána Patrik és Balogh László pedig 9. lett.

Iszonyatosan kemény és profi munkát végeztek még a 10 éves sportolóink is. Mindenki precízen hozta a súlyt amikor kellett és a végsőkig küzdött azért, hogy még jobb sikereket érjen el. Önmagának és a hazájának.

Azt kell mondanom, hogy jelen pillanatban van a kis hazánknak egy olyan egységes utánpótlás válogatottja, akik mind csapategységben, mind egyénileg is sokra vihetik majd. 

Visszatekintve az Eb-re is, ahol két aranyat és egy ezüstöt termelt a csapat, elmondhatom, hogy soha nem volt ilyen sikeres a magyar utánpótlás, mint ebben az évben.

Szeretném megköszönni azoknak az edzőknek és szülőknek a munkáit, akik felkészítették őket a versenyekre, hisz az ő érdemük a nagy része.

Köszönet az utánpótlást támogató cégeknek az ILG-NEK a KRATOS Kft-nek és az OPEL GYULAINAK, hogy kiemelten megkönnyítik a munkánkat a támogatásukkal.”

Please follow and like us:
Facebook